بهبود محصول کنجدي، تحليلي بر مشخصات کيفي محصول و فرايند با بکارگيري QFD (مطالعه موردي: شرکت فرآورده هاي کنجدي برسام) 2022-03-15 — 2022-04-19 — Siamak ADN ارتباط با ما — لیست پایاننامهها ... دانلود ... لینک کمکی لینک مرتبط » بهبود محصول کنجدي، تحليلي بر مشخصات کيفي محصول و فرايند با بکارگيري QFD (مطالعه موردي: شرکت فرآورده هاي کنجدي برسام) بهره وري، چالش ها و روش هاي به کار گيري آن در سازمان هاي ايران | WORD بهينه سازي مدل ميانگين- واريانس مارکويتز: مروري بر الگوريتم هاي فرا ابتکاري | WORD پياده سازي نظام مديريت مشارکتي به عنوان شيوه موثر در تقويت انگيزش شغلي کارکنان | WORD پيش بيني چابکي سازماني بر اساس فراموشي سازماني در ادارات پست خراسان رضوي | WORD پيش بيني ميزان کارايي دوره هاي آموزش مهارتي با توجه به منابع تخصيص يافته با استفاده از شبکه عصبي | WORD تاثير آموزش مهارت حل مساله بر شادي کارکنان دانشگاه جامع علمي کاربردي استان فارس | WORD تاثير ارزش ويژه ي برند از ديدگاه مصرف کننده بر رضايت و وفاداري به برند در صنعت گردشگري غذايي (مورد مطالعه: مجموعه غذايي بنيتو) | WORD